Biográfia

Magyar Rózsa
Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel.  A nyári időszakokat főként vidéki rokonainál töltötte, ahol szinte mindennaposak voltak a családi, baráti összejövetelek, események.  Ilyen alkalmakkor főként a szájhagyomány útján terjedő dalok, slágerek biztosították a társaság számára a jókedvet. Elmondása szerint olyan nagy hatást gyakoroltak rá ezek az vigasságok, hogy eldöntötte szeretne minél több ilyen dalt megtanulni, s majd egyszer felnőttként nagyszínpadokon előadni, szórakoztatni a közönséget.
Hogy a zene iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, általános iskolai tanulmányait zenetagozaton végezte el. Zongoratanulmányai mellett az iskola énekkórusában is szerepelt, melynek sikerei a több nemzetközi  kórusversenyeken elért eredmények is díjazzák.
A kórista éveket követően különböző zenekarokban vokalista szerepet töltött be.
2009-ben valósult meg gyermekkori álma, amikor szólóénekesként első alkalommal lépett színpadra. Repertoárjában azok a dalok szerepeltek, melyeket kiskorától kezdve nagyon szeret és magáénak érez, így például János legyen; Hétre ma várom a nemzetinél; Túl a tiszán.  „Nagy boldogság számomra, hogy a közönség milyen önfeledten és boldogan szórakozott dalaimra.”-emlékezett vissza az első, egyben sorsfordító fellépéséről Rózsa. Az első bemutatkozó fellépésén tapasztalt sikereknek köszönhetően rövid időn belül további sikeres színpadi szereplések következtek.
Magyar Rózsa Édesanyám című albuma
2010. április 7-én megjelent első, egyben bemutatkozó nagylemeze, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett vadonatúj szerzemények is felkerültek. Magyar Rózsa nem csak szívében és dalaiban őrzi és adja tovább a magyar népi hagyományokat, hanem színpadi megjelenésével is alátámasztja előadói üzenetét.
2011. június 19-től zenés, szórakoztató show-műsorral jeleskedett az Echo TV-n “SlágerFesztivál Magyar Rózsával” címmel, ahol hétről-hétre a könnyűzenei élet legnagyobb sztárjaival várta a kedves nézőket.
Magyar Rózsa - Tiszta szívvel...
A közönség szeretetének és támogatásának köszönhetően 2012 októberében megjelent második nagylemeze “Tiszta szívvel” címmel.
2012. december 31-én debütált Rózsa Kívánságpercek című, új zenés műsora a Muzsika TV-n, mellyel ezentúl a hét valamennyi napján találkozhatnak a kedves nézők.
2013. április 7-én a közönség kérésének megfelelően megjelent első DVD-je “Elindultam szép hazámbúl…” Címmel, mely az addig megjelent összes videó klipjét tartalmazza.
2014. július 19-én életet adott első kislányának, Petrának.
Még ugyanebben az évben megjelentette első DVD-jét “Elindultam szép hazámbúl…” címmel, melyre a meglévő videó klipek kerültek fel.
2015. december 7-én megjelent harmadik nagylemeze “Dalok erdejében” címmel, melyen az előző kettőhöz hasonlóan szerepelnek közismert slágerek, népdalok, csárdások és operettek, valamint saját szerzemények is. Írt dalt kislányához és édesapjához is.

 

Magyar Rózsa - Dalok erdejében

2017. február 20-án megszületett második kislánya, Eliza.
A közönség kérésének megfelelően november 9-én megjelent második videó klipeket tartalmazó DVD-je “Dalok az élethez” címmel.

+36-20/214-2665

Falunap, városi rendezvény? Bál, szüreti mulatság, nyugdíjas találkozó?
A biztos siker érdekében rendelje meg Magyar Rózsa műsorát!